Diskuse

Imigranti???

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, migranti prostě migrují za lepším životem. To je z jejich strany pochopitelné chování. Oni vědí, že to, co tu máme v Evropě, nevybudují dříve, než za desítky let, nebo spíš bikdy. Jsme to my, kdo musí říct ne a bez odkladu je vracet.

Ty peníze mají zpravidla proto, že se na ně složila celá rodina, protože pro ně je to investice, jejich "vyslanec" jim bude posílat peníze a navíc vytvoří zázemí i pro příchod dalších členů rodiny. A rodina u nich znamená desítky i stovky lidí, ne jako u nás jedna svobodná matka s děckem..

7 0
možnosti
Foto

Na co si ani za 30 let v Africe nikdy nevydělají Afričané, tak přesně kvůli tomu odcházejí do Evropy s dojmem, že tady - až sem doplují a přijdou, se postaví do nějaké delší fronty a potom dostanou všechno zdarma. Pouze Evropanům není známo, kde se konec takové fronty "na bohatství zdarma" nachází, protože kdyby to věděli, stáli by ve stejné frontě s Afričany už dávno také.!!;-)

0 0
možnosti

P88e71t21r 69T48o16m20e31k

1. 11. 2019 11:08

Máte sice pravdu ale je to uskutečnitelné? Není, protože především by to musily chtít špičky EU. A oni nechtějí, protože si hrají na čisťounká ale z mého pohledu tupá, sluníčka.

8 0
možnosti

Výstižně a stručně popsáno. R^

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS