Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem rád, že jste mě svým blogem, před odchodem do ložnice k spánku, doslova rozchechtal;-D;-D;-D!!

0 0
možnosti
Foto

Je něco v nepořádku, když opozice namísto práce pro své voliče, jen řeší Babiše. Nejen řeší, ale i udává náš stát k evropským soudům. Co by na to řekl K.H. Borovský, asi by místo řešení naší státnosti zašel na jedno a potom by se věnoval dceři Zdenčince.

Hlava mi to nebere, kam až se dá dojít v touze po moci a to jsem si myslela, že už mě nic nepřekvapí.

1 3
možnosti
Foto

No jo, ale Babiš je největším dnešním problémem

2 1
možnosti

Ať žije Národní fronta! Ať žije vláda jedné strany! Jedině tak nezvolíme opozici!!!

4 1
možnosti

Vase uvaha, pane Hruby, je jen castecne spravna. V nasem systemu voleb a rozdeleni moci po volbach, je pricinou "bezzube" opozice. My si tu "Narodni frontu" vytvarime ve forme "KOALICE"!!! Ta dnesni je tou presnou ukazkou.

Ja jeste dodavam, ze byla vzdy, od roku 1993, kdy byla Ustava nami odhlasovana.

3 0
možnosti
Foto

A jednotná národní fronta by se Vám líbila? A její výsledky také?

Nelezte na sluníčko a čtěte oblíbeného Marxe - běda, ten cosi píše o střetávání názorů a boji protikladů!

Rv

3 1
možnosti

Já myslela, že to je ironie a přišlo mi to docela vtipný, fakt si myslíte, že to je myšleno vážně? Teprve až u vašeho příspěvku mě napadlo, že se možná pletu, ale nemůžu uvěřit, že takhle skutečně někdo přemýšlí.

0 0
možnosti

Opoziční poslanci bývají (jak z názvu plyne) v opozici. To vás nenapadlo?

Nenapadlo Vás, že pokud jsou v opozici proti nesmyslnému rozhazování peněz z našich daní, dělají to ve prospěch státu, tedy voličů. I ve prospěch těch, kteří je nevolili?

Nenapadlo Vás, že snaha, aby někdo nevyužíval svého postavení (a střetu svých dvou zájmů) k rozkrádání peněz druhých je jak věcným, tak morálním prospěch všech? I těch, kteří v podlost svého boha odmítají věřit.

Prostě vlastností opozice je oponovat. Dělala to tak za první republiky, dělá to ji třicet let od Listopadu. Dělá to opozice v Anglii, Německu, Francii, Holandsku, ....

Jak něko může napadnout tak hrozný protimluv, že opozice nemá oponovat!!!

4 0
možnosti

Naivni uvaha, pane Hruby. (prosim, je to bez urazky). Opozice MUZE jenom mluvit. Jinak nema zadnou oficialni moznost zasahovat do rozhodnuti vladni koalice. System je tak nastaven. Vysledek prevzani politickeho systemu vlady po organizaci konstitucnich monarchii.

Pri vzpomince na prvni republiku a politiku te doby, vam mohu predlozit clanek vynikajiciho novinare vydany v Lidovych novinach asi v roce 1924. Ten vam presne ukazuje tu OPOZICI a jeji moznosti. Jmeno novinare Karel Capek!!!

2 0
možnosti

:-).....Pane autore, vzal jste to pěkně zkrátka, to se mi líbí! To Vy si v čele státu představujete ty Vámi jmenované? Vás omlouvá, ,při Vašem věku, že zřejmě nepamatujete ten Klondajk co tu byl od sameťáku !!!!! ;-D;-D;-D

0 3
možnosti
Foto

kterej z nich se napakoval tak, jako Babiš???

A prosím konkrétně a důkazy.

5 0
možnosti

Když není , musíme si nějakou alespoň vymyslet, já bych do toho šel, ale žalovat do Bruselo, to nikdy. No, ale potřeboval bych pozvednout svůj skrovný majetek, tak asi do toho přec půjdu, to je velmi vhodná motivace;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

R^ A to jako coby profrevolucionář8-o To snad ne;-)

1 0
možnosti
Foto

;-) Opozice být musí, nikoli jí až zakázat. To by byla již diktatura. Že jsou opozičníci až bezzubí, to je především jejich vina, nikoli těch, kteří momentálně ,,vládnou";-)

2 0
možnosti

Vidite pane Jiroudku, Vase posledni veta je presne odvozena s nehorazneho sestaveni vladni organizace. (podle Ustavy). Vytvorime "koalici" a muzeme vladnout jako diktatori. Opozice je VZDY bezzuba. Vy to jeste svadite na ne samotne!! Ubohe mysleni!!!!

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS