Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenže utečenci přicházejí z 90 procent ze zemí, kde žádná válka není. Jdou k nám za lepším s vírou, že u nás se nemusí pracovat a holky jsou povolný.

1 2
možnosti
JR

J94a53n 29R48á77ž

16. 6. 2018 11:51

Problémy zemí, ze kterých míří migranti do Evropy, by si měli řešit tamní občané především sami. Nechápu, proč je nám (,Čechům, Slovákům,Maďarům, či Rakušanům) stále vnucována myšlenka, že jim musíme pomáhat. Jakousi morální povinnost mají možná(??) jen bývalé koloniální země, které je léta drancovaly. Nikdo jiný!

Dnešní problém migrace je vyvolán nezodpovědným jednáním europolitiků, zejména Bruselských a paní Merkelové, kteří ignorovali a stále ignorují mezinárodní úmluvy, jak o ochraně vnějších hranic EU, tak i mezinárodní úmluvu o právní ochtaně uprchlíků.

A přímo absurdní je, že tato špatná rouhodnutí zakrývají ještě horšími. To jsou kvóty i různé Dubliny, kterými zatahují do svých problémů země, které za to nemohou. Že jsme povinni nějakou solidaritou se zeměmi, které jsou chybnou politikou k migraci v problémech, jsou jen pitomé kecy! Žádnou takovou povinnost nemáme, a i když nám ji přikazují mocensky, musíme to odmítnout.

5 0
možnosti
PK

V mnohém souhlas, jen bych doplnil. Nejen drancování v minulosti, ale vojenské rozflákání Blízkého východu a severu Afriky pod rouškou demokracie a odstranění režimů, jistě zlých, ale to co následovalo ...

Také SSSR a s ním lidodemo - zase pod rouškou národně osvobozenckého boje a podpory kdejakých lumpů ...

0 1
možnosti
JW

Opravte si to. Za socialismu ( byla ČSSR) neodešly stovky, ale stovky tisíc, konkrétně tři.

0 0
možnosti
MT

Nevim sice kolik jich odeslo behem 41 let socializmu, ale jestli to bylo 300 000 tak by to bylo 20 utecencu denne. Asi jste to drobatko prehnal...

1 0
možnosti
  • Počet článků 145
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 629x
Jsme Edice Literární klub, jejímž zástupcem je Antonín Robin a jmenovaný vám ochotně zodpoví jakékoliv otázky, adresované na e-mail brsignum@seznam.cz.

Seznam rubrik