Diskuse
Houbaři, pozor!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
A15l60e68š 42P62r95e47s67l58e15r
15. 7. 2016 16:57
Trochu jste opomněl, že pečárka zápašná, jak už název napovídá, strašlivě smrdí. Smrdí ještě víc, když ji vaříte, takže by pokrm z ní snědl jen naprostý ignorant. Jediné nebezpečí z tohoto žampiónu tkví pouze v tom, že pokud ho omylem dáte do smaženice, můžete ji vyhodit. Mnohem nebezpečnější otravy pocházejí ze záměny jakéhokoli žampiónu s muchomůrkou zelenou.
1
0
možnosti
- Počet článků 145
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 629x
Jsme Edice Literární klub, jejímž zástupcem je Antonín Robin a jmenovaný vám ochotně zodpoví jakékoliv otázky, adresované na e-mail brsignum@seznam.cz.